вторник, 7 януари 2014 г.

Опит за опитване


Уважаеми,
Този разговор вече е записан с цел подобряване качеството на обслужване на нечии лични интереси, възможни бъдещи ползи за националната сигурност и разведряване на международното положение, което тази сутрин, между другото, е ведро.

Разбираме Вашето желание да получавате информация за стоки, услуги и всичко, от което не разбирате, и сме на Ваше разположение по всяко време. За нас е особено важно да сте наш доволен или недоволен, но клиент. Единствено с цел да сме полезни, Ви информираме, че за да достигнете до ниво на развитие, което позволява задаването на въпроси, всичките Ви други потребности трябва да са задоволени. Преди да Ви потрябва знание за каквото и да е, имате нужда от храна, вода, сън, здраве и секс, а също от безопасност и сигурност.
Ако изведнъж сте се присетили, че имате необходимост от задоволяване на някоя от тези базови потребности, моля, прекъснете връзката още сега, и задоволете базовите си потребности.

Преди да продължите с опита да получите информация, погледнете в хладилника си и в кутията си за хляб, след което проверете цвета на водата, която тече от чешмата Ви. Уверете се, че притежавате здравна книжка, здрави зъби и здрави нерви. Междувременно се опитайте да намерите общ език с лице, с което имате желание да правите секс. Тъй като безопасността и сигурността изобщо не зависят от вас, просто се огледайте и ще разберете, че няма никакъв смисъл да търсите информация за каквото и да е.
Ние сме убедени, че знаете, но все пак сме длъжни да Ви напомним, че човекът, дори и българинът, има потребност от принадлежност, преди да достигне до идеята, че му е нужна информация. Ако принадлежите към семейство или общност, Ви предлагаме да проверите дали всички членове са все още в страната, в добро здравословно състояние и на разположение за допълнителна проверка при необходимост. Възможно е да няма необходимост, а само допълнителна проверка с цел сверяване на предизборни списъци, издирване на длъжници, или издирване на успели роднини в чужбина. Уверете се, че все още принадлежите не само към група в социална мрежа, а към реално съобщество от живи хора.
Ако казаното дотук не Ви е достатъчно, за да се откажете от идеята да задавате въпроси, ще използваме повода на Вашето обаждане да Ви напомним, че имате потребност от неща като социален статус, самоуважение и реализация в професията. Неминуемо притежавате социален статус, или поне статус в социална мрежа, но ако смятате, че самоуважението и реализацията Ви са на необходимото ниво, бихме предложили консултация със специалист по съответната клинична пътека (Намерихте си здравната книжка, нали?). Разбира се, възможно е и да притежавате някакво самоуважение и да сте постигнали известна професионална реализация, но обективното наблюдение на ситуацията показва, че една съществена част от населението има доста неточно и абстрактно понятие за самоуважението, и минимални критерии за професионална реализация. Ако не знаете какво е обективно наблюдение, моля, прекъснете разговора, тъй като машината не е програмирана да ползва педагогически похвати, и престанете да си въобразявате, че можете да питате.

Бихме искали да Ви уведомим, че даването на конкретен, ясен и точен отговор категорично противоречи на дългогодишната традиция, установена в държавата. Съответно нарушаването на традицията би могло да се третира като заплаха за националната сигурност, а в случай, че деянието се повтаря, би могло да се третира и като акт на тероризъм. Естествено, такова деяние се преследва от закона с цялата му строгост.
В случай, че вече не си спомняте какво точно искахте да попитате, натиснете някой бутон, или прекъснете разговора.
В случай, че си спомняте, но вече нямате желание да питате каквото и да е, натиснете друг бутон, или прекъснете разговора.
Ако все пак и въпреки всичко желаете да зададете въпрос, моля, изчакайте. Разговорът рано или късно ще прекъсне сам.

Сърдечни благодарности затова, че опитахте да се опитате!
Опитайте пак!

Очакваме Ви!


Текстът е публикуван в сп. Тема

Няма коментари:

Публикуване на коментар